Welgraven is al meer dan 65 jaar een begrip in de omgeving Lettele. In 1951 verhuizen Jan en Roelie Welgraven van Okkenbroek naar de Spanjaardsdijk in Lettele met hun transportbedrijf.

Begin jaren 70 werden de vrachtwagens verruild voor personenauto’s. Na verloop van tijd wordt het vervoer van diverse goederen omgezet in het onderhoud van diverse vervoersmiddelen. Gaandeweg de jaren bloeit er een autobedrijf op dat ondertussen ook nog uitgebreid wordt met een (eerst klein) tankstation.

Op 1 juli 1985 nemen Rudi en Paulien Welgraven het bedrijf over. Na een grondige verbouwing in 1989 is het bedrijf uitgegroeid tot een modern universeel BOVAG-autobedrijf en een onbemand tankstation, waar u 24 uur per dag 7 dagen in de week kunt tanken.

Het team van medewerkers is enthousiast en vakbekwaam. Autobedrijf Welgraven biedt daarbij jonge medewerkers de mogelijkheid om te studeren in combinatie met werken. Dit om ook in de toekomst de beste kwaliteit te kunnen blijven bieden. Een toekomst waarin wij u als klant mogen (blijven) begroeten, waardoor u van mobiliteit gewaarborgd blijft.